London | Sep 11
New York | Oct 2 - 3

Register Today

2019 AGENDAS

Agenda is subject to change

  • New York
    Wed 2 Oct 2019
  • New York: Training
    Thu 3 Oct 2019
  • London
    Wed 11 Sep 2019

Wed 2 Oct 2019

8:00 AM

8:00 AM - 9:00 AM ( 60 Min )

Registration

9:40 AM

10:20 AM

11:00 AM

11:00 AM - 11:20 AM ( 20 Min )

Networking Break

11:20 AM

11:20 AM - 11:50 ( 30 Min )

DocuSign and Seal - Enabling Modern Systems of Agreement

12:30 PM

12:30 PM - 1:30 PM ( 60 Min )

Lunch

1:30 PM

1:30 PM - 2:10 PM ( 40 Min )

Procurement Presentation

3:25 PM

3:25 PM - 3:35 PM ( 10 Min )

Networking Break

3:35 PM

3:35 PM - 4:10 PM ( 35 Min )

Industry Track

Understanding Legal AI from the Inside Out

Insights on how corporate legal departments perceive and apply contract analytics

3:35 PM - 4:10 PM ( 35 Min )

Product Track

Driving Contract Intelligence in SAP Ariba with Seal Software

4:10 PM

4:50 PM

4:50 PM - 5:30 ( 40 Min )

Product Track

Building Policies, Extractions and Discovery Rules

5:30 PM

5:30 PM - 7:30 PM ( 120 Min )

Happy Hour

Thu 3 Oct 2019

The day will offer key tracks to both executives, business users and technical users of Seal.

In the morning, leaders will take part in a Design Thinking Workshop.  This Workshop will create a new approach for one key use case: pre-execution, sales-side negotiated third-party contracts.  How could workflows become more efficient?  How can Seal surface insights to facilitate faster negotiations?  

 The other morning track is Hackathon focused on our new discovery models.   You’ll be hands-onexperimenting under the tutelage of Seal experts including our own CTO Kevin Gidney.  You’ll build models to surface answers to Payment Terms questions that every company has. Trainees will leave the session with specific models that they can use in their own instances of Seal. This session is limited to the first 30 sign ups. 

In the afternoon, users have a choice between two valuable offerings.  General Seal users will advance their knowledge of our newly-released user interface and learn all about the easier search methods version 7 provides. Business leaders will enjoy a session that will guide them through key use cases in common areas such as Mergers & Acquisitions, taking home guidance from Seal on the questions they should be asking, and proactively utilizing Seal to answer those questions. 

8:00 AM

8:00 AM - 9:00 AM ( 60 Min )

Registration

9:00 AM

9:00 AM - 12:00 PM

Design Thinking Workshop

Audience: Executives, business owners and business users

This workshop will allow leaders to create a new vision for the workflow and outcomes for one key use case: pre-execution sales-side negotiated third-party contracts.  How could workflows become more efficient?  How can Seal surface insights to facilitate faster negotiations?  This Workshop will allow you to create a plan to powerfully impact your business.

9:00 AM - 12:00 PM

Hackathon – Payment Terms

Audience: Technically Adroit Users of Seal; limited to no more than 30

This workshop will allow leaders to create a new vision for the workflow and outcomes for one key use case: pre-execution sales-side negotiated third-party contracts.  How could workflows become more efficient?  How can Seal surface insights to facilitate faster negotiations?  This Workshop will allow you to create a plan to powerfully impact your business.

12:00 PM

12:00 PM - 1:00 PM ( 60 Min )

Lunch

1:00 PM

1:00 PM - 4:00 PM

Hands-On New UI Training

Audience: Any user of Seal 

Advance your knowledge of our newly-released user interface and complete modules towards your certification 

1:00 PM - 4:00 PM

Strategy & Value: Pre-Execution And Other High Value Use Cases

Audience: Executives, business owners and business users

Enjoy a session that will guide you through key use cases in common areas such as Procurement and Mergers & Acquisitions. Take home guidance from Seal on questions you should be asking...and proactively utilize Seal to answer those questions. 

Wed 11 Sep 2019

8:00 AM

8:00 AM - 9:00 AM ( 60 Min )

Registration

9:40 AM

9:40 AM - 10:20 AM ( 40 Min )

Keynote: An Entrepreneur's Perspective on Digital Transformation in Legal

A fireside chat with Rodney Rogers, a two time unicorn, and Dan Reed, CEO, UnitedLex.

10:20 AM

11:00 AM

11:00 AM - 11:20 AM ( 20 Min )

Networking Break

11:20 AM

11:20 AM - 11:50 ( 30 Min )

Partner Keynote: DocuSign and Seal - Enabling Modern Systems of Agreement

12:30 PM

12:30 PM - 1:30 PM ( 60 Min )

Lunch
Meet & Greet Seal Product Owners

Topics:

  • User interface
  • Models/extractions
  • Digital apps
  • Software infrastructure (multitenancy, cloud and on-premise deployments) and ATN (office.js)

1:30 PM

1:30 PM - 2:00 PM ( 30 Min )

The Digital Disruption of Sourcing and Procurement - 12 digital game changers and what CPOs should do about it

2:40 PM

2:40 PM - 3:00 PM ( 40 Min )

Driving Contract Intelligence in SAP Ariba with Seal Software

3:00 PM

3:00 PM - 3:15 PM ( 15 Min )

Networking Break

4:00 PM

4:00 PM - 4:40 PM ( 45 Min )

Industry Track

Releasing the Value of Seal & Best Practice Enablement

David-GingellPanel moderated by David Gingell, Chief Marketing Officer | Seal Software

4:45 PM

4:45 PM - 5:25 PM ( 40 Min )

Industry Track

Panel: Understand and Protect the Value in Your Contracts - Know Your Risk

How AI helps institutions gain insight into obligations, compliance and liabilities

4:45 PM - 5:25 PM ( 40 Min )

Product Track

Building Models, Extractions, Discovery Rules

5:30 PM

5:30 PM - 7:30 PM ( 120 Min )

Happy Hour